Resolved Error when launching server

Discussion in 'Help and Support' started by Borelis, Jun 21, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Borelis

    Borelis Level 0

    Joined:
    Jun 21, 2017
    Messages:
    2
    So I did everything like this video only that I used newest TShock version 1.3.5.3 but when I type "sudo mono TerrariaServer.exe" I get this error:

    Missing method .ctor in assembly /root/terraria/OTAPI.dll, type System.IO.FileFormatException
    [Server API] Error Server crashed due to an unhandled exception:
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'WindowsBase, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies.
    File name: 'WindowsBase, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35'
    at Terraria.Localization.LanguageManager.LoadLanguage (Terraria.Localization.GameCulture culture) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at Terraria.Localization.LanguageManager.SetLanguage (Terraria.Localization.GameCulture culture) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at Terraria.Program.LaunchGame (System.String[] args, Boolean monoArgs) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at Terraria.WindowsLaunch.Main (System.String[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at OTAPI.Shims.TShock.Program.StartServer (System.String[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
    at OTAPI.Shims.TShock.Program.Main (System.String[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0

    I'm new to this kind of stuff, so I don't know what to do. Could someone help me to fix this problem?
     
  2. Borelis

    Borelis Level 0

    Joined:
    Jun 21, 2017
    Messages:
    2
    Found problem, did not use "sudo apt-get install mono-complete"
     
Thread Status:
Not open for further replies.