Quick questions thread: Ask your "How do I?" and "Where is?" questions here.

Discussion in 'Help and Support' started by nicatronTg, Jan 18, 2012.

  1. nicatronTg

    nicatronTg Shank / hakusaro
    TShock Founder TShock Admin

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    716
    Generated this morning (again, thank Olink).
     
  2. k0rd

    k0rd Tee Shawk Developer
    TShock Admin

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    438
    not sure when it was added to the wiki.
    edit : nevermind :) lol
     
  3. Jacobs

    Jacobs Level 0

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    4
    How do I make prefix for another Admin in Mysql database ? Because I am Hlavny Admin [means main admin] and I want to be able to see their prefixes, they just have another color of names and of course commands... Thanks for reply


    //EDIT: Found solution, when ur setting permissions in Mysql there is also a place for Prefix :)
     
  4. Zak

    Zak Level 0

    Joined:
    Jan 24, 2012
    Messages:
    1
    Does tshock work for 1.1.2? If so, my server does not work with it :(
     
  5. Olink

    Olink Nyx Developer, Occasional TShock Developer
    Banned

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    1,397
    Yes it works.
     
  6. nicatronTg

    nicatronTg Shank / hakusaro
    TShock Founder TShock Admin

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    716
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  7. Azhiel

    Azhiel Level 1

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    20
    Why does my world have no snow ? I genereted with the tshock server using 1.1.2 both terraria and tshock
     
  8. Deanthelis

    Deanthelis Level 4

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    64
    It's no longer the winter holiday event. It is now a 33% chance to create a world with snow, instead of 100%. Just try a few times, it'll work.
    I may try in the future to add an option to make it 100%, plugin-wise, but until then, make a few maps.
     
  9. Azhiel

    Azhiel Level 1

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    20
  10. Deanthelis

    Deanthelis Level 4

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    64
    You can use the tool TEdit 3 to make completely custom maps from scratch. Only thing it doesn't do well is randomly place things, but if you gen a random map and open it in TEdit 3, you can build off of it pretty easily.
     
  11. Azhiel

    Azhiel Level 1

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    20
    Nice, i tried to do that but i had an older version of the tedit, and the other problem is that i don't actually know where the maps are stored :$

    Edit: Found it, in my computer was:

    C:\Documents and Settings\Administrador\Mis documentos\My Games\Terraria\Worlds

    Thanks!
     
  12. Lunaballoona

    Lunaballoona Level 0

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    1
    I need some help with groups. I want to make a group for my server called Moderator, because I see my friend has a server with that group, and I also see that with just my TShock server plugin, I don't have that group. My friend says I need to have SQlite, but I can't figure out how to install it.
     
  13. Olink

    Olink Nyx Developer, Occasional TShock Developer
    Banned

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    1,397
  14. Azhiel

    Azhiel Level 1

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    20
    First you need to have firefox, then you install this addon https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/sqlite-manager/ after that you go to Firefox>WebDeveloper>Sqlite Maganager then you open tshock.sqlite located in your tshock folder server and then you can add, moddify or delet groups users etc...
     
  15. Deanthelis

    Deanthelis Level 4

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    64
    I'm currently working on updating the DBEditor to at least include the new items.
    I will probably require aid in doing so, however.
     
  16. soccerchen12

    soccerchen12 Level 0

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    1
    When i start up my server software it dosnt ask for a pass? What is wrong?
     
  17. Azhiel

    Azhiel Level 1

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    20
    Do you have the latest version ?
     
  18. Olink

    Olink Nyx Developer, Occasional TShock Developer
    Banned

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    1,397
    1)go to wiki
    2) read config file docs.
     
  19. Savikarith

    Savikarith Level 0

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    4
    When my friends use dynamite to break tiles they break but a minute later the blown up tiles regenerate. how do i fix this?
     
  20. k0rd

    k0rd Tee Shawk Developer
    TShock Admin

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    438
    We are working to track down the cause of this and similar issues. For now, I recommend you turn your tilekillthreshold way up.